Karlovo camisi yakıldı mı?

Karlovo’daki Yalı camisi tamamen yandı. Filibe Bölge Müftüsü Osman Hilmi yaptığı açıklamada, gece saat 3 sularında, cami yakınındaki binada kalan hocanın yangını farkedip itfaiyeye haber verdiğini ancak yangının söndürülemediğini
belirtti. Karlovo sakinleri, şimdiye kadar şehirde bulunan kiliseye ve ya camiye saldırı olaylarının yaşanmadığını kaydederken, basın yangının kasten çıkarılmış olabileceğini belirtiyor. Yangında kasıt olup olmadığı konusu başlatılan soruşturma sonucunda netleşmesi bekleniyor. 

Bulgaristan Haber, 17042010

2 yorum

  1. bence kasıt var

    YanıtlaSil
  2. Avrupadan Selamlar sevgiler Bakiniz Milliyetçilerin sloganlarina katilmayiniz hangi devirde yasiyoruzki birbirimizi incetelim Avrupadan baktigimizda boyle huzursuzluklar ne Avrupada nede Dunyamizda yasaniyor yalniz bizim Balkanlarda Bulgaristan basta olmak uzere bir de Yunanistanda gorunuyor ne yazik hristiyanlik denen ulkemizin hristiyanligi birakipta ateyizmin gobeyinde durulmasi dunyanin hiç bir yerinde gorunmemis caazibetliktir ne yazik kendini asil hristiyan kulturunu hissedenler bunu asla yapmazlar. çunku diini kitaplarimiz bu kultur disi inisiyatfleri hiç bir zaman af etmez.muslimaan olsun hristiyaan olsun muusevi olsun suryani olsun ne olursa olsun hiç kimsenin herhanki bir diini mekanlara sadirida bulunmaya hakki yoktur ve herkezin bilmesi gerekir suki bu dunya (faanidir) yaani geçicidir hepimiz bu dunyadan goçmuyecekmiyiz Olumu tadmiyacakmiyiz o zaman hangi yeri terciy etmemiz gerek cehennetimi yoksa cehennemi mi.Dogruluk -Cehennettir? Kotuluk ise Cehennemi teskileder insaan oglu için hangisi iyidir kendimiz seçelim can yakanin caniyoktur Diini mekanlarimizi yakanin ise mekani cehennem olur.Saygilar.

    YanıtlaSil

Ads